Gostilna Mars

Gostilna Mars vas pričakuje v srcu Ljubljanskega barja, v ižanski vasici Brest. V izjemno prijetnem okolju prečudovite okolice za vas kulinarične in gostinske izkušnje že več kot 10 let zlivamo v izjemno toplo urejen prostor.

Mimo nas vodi tudi uveljavljena kolesarska pot do Podpeškega jezera, zato nas radi obiščejo tudi izletniki, ki dopolnijo uživanje v naravi z okusno hrano hišnih specialitet in izbrano kapljico. Pri nas se lahko obiskovalci spočijejo in doživijo pridih domačnosti.

V Gostilni Mars si lahko izberete prostor za uživanje v okusni kulinariki kar sami. Prepustite se domačnosti, ki jo boste lahko občutili v naši tradicionalnosti, zaradi dolgoletnih izkušenj pa jo uspešno povezujemo tudi s sodobnostjo in izjemnostjo.

Dovolite svojim brbončičam zaplesati ples različnih okusov in si utrgajte nekaj časa v dnevu samo zase. Obiščite nas v tej prekrasni ižanski vasici Brest in se prepustite kulinaričnim užitkom.

Prvi prostor je klasična picerija, v njem pa vam postrežemo izjemno raznovrstne pice, pripravljene v krušni peči. Slastne kombinacije okusov vas bodo gotovo prepričale.

Drugi prostor je urejen in opremljen v slogu tradicionalne izbe, v kateri dobite zaradi panoramskih oken občutek popolnega stika in zlitja z naravo. V njem pripravljamo za vas jedi s pravega žara, izbor je popoln in se ne konča le s pleskavicami in čevapčiči. Tako slastnega in okusnega odojka, kot ga pripravimo mi, verjetno še niste poskusili.

Tretji del je vrt, na katerem se lahko ob okusni hrani in pijači predajate tudi omamnim vonjem krasne narave, uživate na svežem zraku in svobodno zadihate. Naša ponudba pa vključuje tudi klasične jedi – razne zrezke, testenine, pa tudi špagete in njoke, solate in sladice.

Ponudbo prilagajamo tudi vnaprej dogovorjenim skupinam in zaključenim družbam ob različnih priložnostih, kot so razna praznovanja rojstnih dni, birme in drugo.